Gojko78

Broj poruka : 295 Poeni : 851 Datum upisa : 16.07.2009 Godina : 39
 | Naslov: Vicevi o Lali i Sosi 2 Uto Dec 01, 2009 4:17 pm | |
| Vicevi o Lali i Sosi 2
LATINSKI
Došao Lala kod fratra da uči latinski. Pita ga fratar: - Dobro, Lalo, a šta će tebi latinski? Lala će njemu kako je čuo da se u raju sve divani na latinskom, pa da se spremi na vreme, pre nego što umre. Fratar: - A kako ti, Lalo, znaš da ćeš baš u raj otići? Možda ćeš i u pakao... A Lala će: - Ako odem u pakao, ne sekiram se, madžarski već znam...
PREBRZA VOŽNJA
Vozi Lala brzo i iza krivine, iza žbuna, izleti policajac s pištoljem za merenje brzine i tablicom i zaustavlja ga panično. - Vozili ste 138 na sat! - Ko, ja... Taman posla! - Molim vas dokumenta! - Kakva dokumenta, nemam ja ništa... - Vozačku, saobraćajnu... - Nemam ni vozačku ni saobraćajnu... - Šta nosite, šta imate u gepeku, imate li sav potreban pribor, za hitnu pomoć... - U gepeku imam leš jedne babe... Policajac uzima telefon i zove šefa stanice: - Šefe, uhvatio sam jednoga, nema nikakva dokumenta, a u gepeku ima leš... Šef stanice hitno seda u auto i dojuri na mesto događaja. Priđe Lali. - Molim vas dokumenta! Lala mu da vozačku i saobraćajnu. - Otvorite gepek! Lala izlazi iz kola, otvara gepek. Gepek prazan. - Zasto niste pokazali dokumenta policajcu koji vas je zaustavio? - A što, pa nije ni tražio... - Gde je leš? - Kaki leš?! ... Ta, mante ga, sad će još izmisliti da sam jurio preko 130 na sat... . |
|